купуване на баланс байк

Какво е важно да знаете при купуване на баланс байк

Какво е важно да знаете при купуване на баланс байк? Търсите идеалния баланс байк за вашето мъниче? Не търсете повече! През последното десетилетие тествахме щателно над 100 велосипеда за балансиране с десетки деца. Нашата всеотдайност с баланс байковете е несравнима и никой не ги е тествал и преглеждал по-дълго от нас.

С всеки тестван баланс байк ние получихме безценна представа за това какво наистина има значение при избора на идеалния велосипед за вашето дете. Независимо дали имате нетърпеливо 2-годишно дете, плахо 3-годишно дете или тревожно дете на каквато и да е възраст, баланс байковете, ще предложат най-доброто начало на тяхното пътешествие.

Никога не сте чували за баланс байк? Нека Ви представим! Баланс байкът е известен още като велосипед за крачки, велосипед за планер, велосипед за бягане или велосипед за бутане, е велосипед без педали с две колела. Велосипедите Balance са предназначени да научат децата на изкуството да балансират на две колела, като ги поставят по пътя към самостоятелното каране.

СЪВЕТИ ЗА КУПУВАНЕ НА БАЛАНС БАЙК

  1. Баланс байковете НЕ са универсални. Измерете вътрешния шев на вашето дете и го сравнете с височината на седалката на велосипеда. Потърсете велосипед с минимална височина на седалката, която е равна или малко по-малка от вътрешния шев на вашето дете.
  2. Въздушните гуми са по-добри от гумите с пяна. Изберете въздушни гуми пред гуми от пяна за по-добро омекотяване и сцепление, особено ако карате върху повърхности, различни от тротоара.
  3. Ръчните спирачки на баланс байка не са задължителни, но силно препоръчителни. Децата естествено се научават да спират колело за баланс с краката си. С напредване на възрастта те могат да се научат да използват ръчна спирачка, което им помага да спрат по-бързо и спестяват пари за закупуване на нови обувки! За по-възрастните и по-агресивни колоездачи ръчната спирачка става по-важна.

Баланс байкове за малки деца

18 месеца или 2 години е идеалното време да започнете малко дете на неговото пътуване с баланс байк. Ранното въвеждане на баланс байка ще позволи на вашето малко дете да се научи да кара самостоятелно от самото начало. За малките, лекият велосипед е особено важен!

По-добри ли са от триколка?

Balance bikes са много по-безопасни и практични от триколките. С три колела, триколките са бавни, неудобни за маневриране и лесно се обръщат върху неравни или ъгли повърхности. На баланс байковете е децата са фокусирани върху балансирането, а не върху педалите. В резултат на това те са по-подготвени за неочаквана загуба на равновесие и е много по-малко вероятно да паднат.