Алуминиеви радиатори KALIDOR

Алуминиеви радиатори KALIDOR

Алуминиеви радиатори KALIDOR. Използването на алуминиева сплав гарантира качество и съответствие със стандартите, осигуряващи висока топлопроводимост, механична якост, издръжливост и устойчивост на корозия. Тестовото налягане е 24 бара, максималното номинално работно налягане е 16 бара.

Алуминиеви радиатори KALIDOR

Боядисването на тези алуминиеви радиатори се извършва по метода на анафорезата, като крайната фаза е епоксидно-полиестерно пръскане. В резултат на това радиаторът придобива безупречно бяло покритие (RAL 9016). Производственият цикъл завършва с опаковане, като всяка батерия се покрива с полиетиленово термосвиваемо фолио и се поставя в здрава картонена кутия с обозначение на съдържанието. Радиаторът отговаря на нормативните изисквания на EN 442. Целият производствен процес подлежи на постоянни проверки на качеството, т.е. визуални и с инструменти.

Алуминиеви радиатори ROVALL (Sira Group, Италия).

Сред отоплителни уреди от различни видове Sira Group произвежда алуминиеви радиатори от екструдирани алуминиеви тръби. Радиаторите са произведени от ROVALL S.p.A., която има тридесетгодишен опит в производството на алуминиеви радиатори.

Производствените линии на ROVALL произвеждат радиатори от моделите SWING, JAZZ, BLUES, TANGO, OPERA, ALUX. Друга област на работа на корпорацията Sira Group е производството на радиатори THERMO DESIGN, които принадлежат към „колекцията на майсторите“.

Алуминиевите радиатори THERMO DESIGN се отличават не само с високо качество, но и с модерен подход при решаване на естетически проблеми. Корпорацията предлага на клиентите богат избор от цветове за радиатори в тази колекция със специално обработена повърхност.

Друго направление в работата на Sira Group в областта на създаването на “декоративни алуминиеви радиатори” беше производствената линия DECORATIVE THERMOSYSTEMS, стартирана от компанията през 1996 г. – “Декоративни радиатори за дома и банята”. Тази линия произвежда модерно и елегантно оборудване за отопление на всяка стая.

Използването на алуминий за производството на тръби направи възможно създаването на колекция от отоплителна техника, която съчетава отлични технически характеристики, структурни свойства и отличен дизайн. За производството на своите радиатори компанията използва сплави с високо съдържание на алуминий, което предотвратява образуването на газове и издържа на налягане до 100 atm.