интравенозните терапии за по сияйна кожа

По-млада кожа с интравенозни терапии

Как действат тези терапии за кожата?

Както човек може да си представи, когато всяка форма на течност се инжектира интравенозно в системата, основните витамини и хранителни вещества достигат до правилните органи бързо, за разлика от добавките, които се разграждат и след това се абсорбират в споменатите органи. В основната терминология, интравенозното вливане заобикаля напълно целия процес на храносмилане, за да се получи естествен блясък отвътре възможно най-бързо. Същата логика е, че лекарите инжектират антибиотици на пациент в болница, само че тук това се прави за кожата. Много капки, насочени към кожата, включват минерали като магнезий и цинк, витамини от В-комплекс и витамин С, които насърчават по-млада и по-ярка кожа.

Интравенозните терапии промениха сцената за красота в света, тъй като са един от най-бързите начини да засиятете.

Когато става въпрос за постигане на блестяща като стъкло кожа, преките пътища винаги са добре дошли. Някои от тези предполагаеми преки пътища са толкова лесни, колкото броенето от едно до 10 и постигането на кожата на вашите мечти. Маска за лице например ви дава изключителен блясък в рамките на 15 минути. Химическите пилинги правят чудеса и за кожата, особено тези, които съдържат съставки като салицилова киселина, витамин Е и С, хиалуронова киселина и гликолова киселина наред с други съставки, въпреки че е най-добре да оставите вашия дерматолог да препоръча този за Вас. Един от ключовите играчи в областта на красотата напоследък за вашата кожа е изненадващо интравенозните терапии. Човек би си представил, че те са основен продукт в болниците за хидратиране на пациентите и попълване на хранителните вещества, изгубени от тялото, но кой знае, че те скоро ще се превърнат в бърз начин за укрепване на кожата Ви.

Как интравенозните витаминни терапии влияят върху кожата?

IV капките са полезни по много начини. Недостигът на витамини е често срещано явление, което може да причини кожни проблеми, косопад, чупливи нокти и т.н. Външните добавки като кремове, серуми и сапуни наред с други продукти осигуряват само временно облекчение и не компенсират вътрешните недостатъци. Много перорални витамини и добавки също имат ниска степен на усвояване, докато някои могат да бъдат сурови за храносмилателната система. Интравенозното вливане, напротив, е не само по-бърз метод, но и осигурява блясък отвътре навън. Това обаче в никакъв случай не замества добрата и здравословна диета.

Това ли е бъдещето на красотата?

Вероятно, да. Привлекателността на използването на интравенозни капки и инфузии за красота е, че не само техниката е бърза, но и резултатите са почти незабавни, за разлика от повечето процедури. В рамките на 24 часа можете да видите видима разлика в качеството и текстурата на кожата. Много процедури са методични като филъри и ботокс, които могат да изискват процедура след грижа. Интравенозните капки, от друга страна, са абсолютно безопасни без много грижи след това, освен обичайния Ви режим за грижа за кожата, и струват много по-малко в сравнение.

Много актьори и актриси използват този метод, за да подготвят кожата си преди събития. Булките са намерили спасение в тази процедура, за да получат блестяща кожа за големия си ден. Ако се притеснявате от използването на игли, тогава си представете тази процедура като обичайната инжекция срещу тетанус или ваксинация. Тя ще накара кожата Ви да сияе като никой друг и ще бъдете готови.

Интравенозните витаминни терапии може да са един от най-лесните методи за постигане на добри резултати върху коефициента на кожата. Заинтересованите трябва определено да се консултират със своя дерматолог, преди да продължат напред.