Ползи от IV витаминна терапия

Ползи от IV витаминна терапия

Ползи от IV витаминна терапия

Какво е IV терапия?

Сега се предлага IV витаминна терапия за насърчаване на здрава имунна система! IV витаминна терапия е доказано лечение, което позволява на пациентите да предприемат проактивен и дългосрочен подход към уелнес, като същевременно ускоряват оздравяването и повишават имунитета. Тази интравенозна инфузия на витамини, минерали, антиоксиданти и аминокиселини се използва от десетилетия. За да подпомогне засилването на имунната система за борба с инфекцията и лечение на различни състояния като респираторни инфекции и обикновена настинка.

За какво се използва IV терапия?

IV витаминна терапия е практичен подход за доставяне на хранителни вещества направо до клетките, като им дава допълнителен тласък на енергия. Може да се използва за повишаване на имунитета, борба с настинка, грип. Както и други вирусни инфекции, осигуряване на детоксикация, подобряване на пропускащите черва, подобряване на спортните постижения и други!

Ползи от IV витаминна терапия. Защо се използва IV терапия?

По време на терапията получавате iv инфузия на хранителни вещества, индивидуално предписани Ви. По този начин ще отговорите на вашите нужди и цели за уелнес. Бавната интравенозна инфузия ви позволява да получавате повишени концентрации на хранителни вещества в кръвния поток, които не са постижими при перорално или интрамускулно приложение. Някои от тези стимулиращи имунитета витамини и хранителни вещества включват витамин С (аскорбинова киселина), витамини от комплекс В, магнезий и глутатион. Ключовата съставка за повишаване на имунната ви система срещу вирусни инфекции е витамин С, известен също като аскорбинова киселина. Важно е през тези времена да разберете, че стратегията за превантивно лечение може да бъде чудесна защита за вашата имунна система. Много болници в страната използват IV витамин С като допълнение към лечението при пациенти с COVID-19

 

Как работи IV терапията?

Профилактиката включва:

Витамин С (аскорбинова киселина): 2-4 грама (2000-4000 мг) на ден

Доказано е, че витамин С под формата на аскорбинова киселина прави две много важни неща, свързани с коронавируса: Той увеличава производството на Т-лимфоцити. Т-лимфоцитите са нашите воини за борба с имунитета!

Той предотвратява „разцепването на фурин“ на вируса в клетката гостоприемник. Това означава, че може да помогне за предотвратяване на прикрепването на вируса към човешките белодробни клетки (където се репликира), като по този начин забавя прогресирането на болестта до дихателен дистрес.

 

Колко дълго продължава IV терапията?

Самите лечения обикновено ще продължат около час, но ползите от тях могат да продължат до няколко седмици. Много често и БЕЗОПАСНО е пациентите да получават IV хранителна терапия всяка седмица. Имаме пациенти, които пътуват много и могат да се разболеят, които ще се лекуват често, а също така имаме и пациенти, които се възползват от лечението чрез инфузия на всеки 2-4 седмици.