Пране на тапицерия

Как да изперем тапицерията на автомобила

Как да изперем тапицерията на автомобила

Пране на тапицерия е на пръв поглед абсолютно съвсем лесен процес. В действителност обаче се оказва, че автомобилните седалки първо трябва да бъдат демонтирани, след това всичките им повърхности трябва да бъдат изпрани например със сапунена вода и след това да се пристъпи към почистване със специални средства. Ако неспециалист се заеме с работата, тогава той ще трябва да прекара до няколко часа. Поради тази причина автомобилите се почистват на химическо чистене. Това е по -бързо, а в някои случаи дори по -евтино. Ако обаче искате да почистите автомобилните седалките сами, ние сме готови да сподели с Вас няколко полезни съвета.

Външното почистване работи добре, но не премахва напълно всички източници на патогени. Най -добре е да демонтирате и почистите седалките за известно време, като използвате специални химикали. Съответните служби вършат отлична работа с тази задача, но собственикът на автомобила, ако желае, ще може да се справи с тази работа. Какво точно трябва да се направи? Предлагаме ви да професионална помощ за пране на тапицерия. Обадете ни се: 0888 000 588.

София, кв. Симеоново, ул. Теменуга 5. hello@polirane.net

Накратко за професионалното салонно химическо чистене

Едно просто почистване на интериора изглежда така: с помощта на прахосмукачка прахът се отстранява от основните елементи на интериора, след това те се избърсват с парцал, напоен със сапунена вода, и след това отново се избърсват с обикновен мокър парцал. Разликата от професионалното химическо чистене е, че е невъзможно да се почисти дълбоко вътрешността на автомобила с помощта на конвенционална прахосмукачка и парцал. Прах, малки частици и микроби ще останат. Професионалното химическо чистене е както следва:

  • Рутинно почистване, при което се работи с видими интериорни елементи;
  • Частично почистване при разглобяване при демонтиране на седалките;
  • Пълно разглобяемо почистване, когато почти всички интериорни елементи са демонтирани.

Третият вариант може да се нарече най -добрият, тъй като гарантира, че професионалистите премахват почти цялата мръсотия от кабината. Обикновено почистване със специални инструменти и инструменти в гараж дава добри резултати.