добавките за дизел

КАКВО ПРАВЯТ ДОБАВКИТЕ ЗА ДИЗЕЛ

КАКВО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ДОБАВКИТЕ ЗА ДИЗЕЛ „ДОБРОТО ЕНЕРГИЙНО СЪДЪРЖАНИЕ“

„Добро енергийно съдържание“ означава повече мили на галон. Как шофьорът на камион може да си осигури добро енергийно съдържание, ако не излиза от помпата? Рафинерът не може да поправи това с добавки, както и шофьорът на камион. Ако е зима, причината може да е разреждане с керосин за работа при ниска температура. Той трябва да намери друго гориво, което няма керосин, и да го третира със собствената си бутилирана антигел добавка. Ако трябва да използва това гориво, само се надяваме, че плаща по-малко пари, защото получава по-малко енергия.

 

КАКВО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ДОБАВКИТЕ ЗА ДИЗЕЛ ЗА „ВИСОКО ЦЕТАНОВО ЧИСЛО“

„Високото цетаново число“ подобрява стартирането при студена температура и работата на празен ход за всички двигатели и се изисква от някои двигатели. Ако не излиза от помпата, има добавки, които увеличават цетановото число. СЪВЕТ: колкото по-високо е цетановото число на горивото, толкова по-малък ефект ще има вашата добавка.

 

КАКВО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ДОБАВКИТЕ ЗА ДИЗЕЛ ЗА „РАБОТОСПОСОБНОСТТА ПРИ НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ“

„Работност при ниска температура“ означава, че горивото няма да се желира и да запуши горивопроводите или горивния филтър. Повечето горива от помпата се обработват насипно с добавки или керосин. Някои отговарят на спецификация, други не. Ако не отговарят на спецификация, или ако времето стане по-студено от спецификацията, или ако камионът се насочва към по-студена зона… тогава желирането е риск. Шофьорът на камион първо иска добавка за отстраняване на вода, защото ледът се образува по-бързо от восъчните гелове. След това има превантивни антигел добавки, които осигуряват повече защита от горивото от помпата. Има и лечебни добавки, които дежелират горивото, което е запушило горивопроводите или горивния филтър. СЪВЕТ: по-добре е да се предотврати, отколкото да се лекува.

 

КАКВО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ДОБАВКИТЕ ЗА ДИЗЕЛ ЗА „ТОПЛИННАТА СТАБИЛНОСТ“

„Термична стабилност“ означава способността на горивото да устои на образуването на частици, докато циркулира от резервоара към двигателя и обратно. Такива частици запушват филтрите и инжекторите. Водачите на камиони, използващи инжекторни системи с високо налягане с гориво като рециркулираща охлаждаща течност, могат лесно да осигурят термична стабилност с бутилирана добавка.

 

КАКВО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ДОБАВКИ  ЗА ДИЗЕЛ ЗА „ЧИСТОТАТА НА ГОРИВНИЯ ИНЖЕКТОР“?

 

„Чистота на горивния инжектор“ означава, че горивото има препарат, който поддържа чистите инжектори чисти. Накрайниците на инжекторите са прецизни инструменти. Дори малко замърсяване или лак ще навреди на правилния модел на пръскане и изгаряне, ще изразходва гориво, ще ограби мощността и ще намали пробега. Мръсотията се причинява от термично нестабилно гориво. Мръсотията се причинява от износени игли и прекомерно подаване на гориво; износването на иглата се причинява от водна абразия. Лакът се причинява от суспендирана вода в горивото. Можете да спрете причините за мръсни и лакирани инжектори с редовна употреба на водоотстраняващи и термостабилизиращи добавки. Можете да почистите по-големи натрупвания от мръсотия с добавка, която съдържа висока концентрация на препарат. Можете да поддържате чистите инжектори чисти с гориво, което съдържа препарат.