link building

Link building – какво е и как да го използваме за бизнеса?

Има ли значение авторитета на домейна за успешен link building?

Много е важно вашият уебсайт да има добро SEO. Оптимизацията за търсачки е неразделна част от цялостния успех на вашия уебсайт. Link building е да накарате други уебсайтове да се свържат с вашия уебсайт. Това помага на хората да открият вашия уебсайт, което увеличава видимостта на вашия уебсайт и подобрява SEO на вашия уебсайт. Връзките са важни за вашето класиране и следователно са важни за вашето SEO. Трябва да внимавате много и да обмисляте къде поставяте връзките си. Вашите стратегии за изграждане на връзки трябва да бъдат също толкова обмислени и обмислени, колкото другите ви тактики за развитие на връзки. Google помага на хората да намират неща в интернет. То знае какво искат, преди да го направят. Когато забележи, че някой търси нещо, той помага на тези хора да намерят точно това, което търсят.

Защо е нужен линк билдинга за вашия уебсайт

Една от основните цели на всеки уебсайт е изграждането на аудитория. Можете да използвате различни техники, за да постигнете тази цел, включително привличане на внимание, примамване на посетителите да останат на вашия сайт, насърчаване на тези посетители да споделят вашия сайт и т.н. Една от най-известните (и най-злоупотребявани) техники е изграждането на връзки. Link building е актът за създаване и задвижване на нови взаимоотношения с авторитетни сайтове. Правейки това, можете да разнообразите източниците си на трафик и да разширите потоците си от приходи.

Колкото по-високо се класира един сайт в търсачките, толкова повече трафик ще получи. И колкото по-високо е качеството на уебсайта, толкова повече посетители ще има. Следователно, колкото по-подходящи обратни връзки, толкова по-високо е класирането на уебсайта. Наистина няма голямо значение какъв вид входящи връзки получава уебсайтът ви. Важното е линковете да влизат.

Защо авторитетът на домейна има значение при изграждането на връзки

Резултатите за класиране са много важни за SEO. Без тях е малко вероятно вашият сайт да постигне челните позиции, които заслужава в основните търсачки. Това означава по-малко посетители и значително по-ниски продажби. Той варира от 1 до 100. Колкото по-високо е числото DA, толкова по-добър е резултатът. Както може би се досещате, „DA“ означава „Автор на домейн“. Уебсайтовете с по-висок DA ранг ще се показват над сайтовете с по-нисък DA ранг в резултатите от търсенето.

Колеги обсъждат работни въпроси на лаптоп и важни документи в офиса. Това означава, че ако вашите препращащи домейни имат висок „DA“, те ще предадат по-ценен сок от връзки към вашия уебсайт. Авторитетът на домейна (или може би „достоверността на домейна“ би бил по-добър термин) НЕ е показател за здравето на даден уебсайт. Някои домейни с висок ранг имат уебсайтове с почти никакво съдържание. Други имат уебсайтове с масово подвеждащо или просто изфабрикувано съдържание.

Как да постигнем висок авторитет на домейна?

Освен да имате висок авторитет на домейна, вие също трябва да проверите други важни показатели, като уместност на страницата, класиране при локално търсене и CTR, за да оптимизирате възможностите за класиране на вашите препоръчани домейни и да изградите своите кампании за изграждане на SEO връзки. Не можете да изпълните стратегията си за link building? Изберете доверена компания за изграждане на връзки, която да Ви помогне да увеличите връзките си.