Трансфер от летище

Трансфер от летище Истанбул до Бургас

Трансфер от летище Истанбул до Бургас. Нашите возила варират от миниванове до автобуси с капацитет до 50 пътници. Предоставяме превоз на пътници от всяка точка в Истанбул до Бургас.

Цената се определя според адреса, от който е заявен трансфера.

В допълнение, предлагаме възможност за трансфер от Истанбул до най-популярните морски курорти в България, като Слънчев бряг, Свети Влас, Созопол и Несебър, чиито цени са указани на нашия уебсайт.

В случай, че не намерите желания маршрут в нашия уебсайт, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се постараем да ви предложим най-добрата цена за трансфер от Истанбул до вашата крайна дестинация.

Ние гарантираме бърз, икономичен, комфортен и сигурен трансфер от Истанбул до Бургас. Пътуването с такси отнема приблизително 5 часа, като разстоянието по маршрута е 300 км.

Ако сте вече в България или пък пристигате през летищата или центъра на Истанбул и имате нужда от трансфер до Бургас, фирмата ни ви предоставя възможността да направите поръчка с фиксирана цена. Цените започват от € 175 за еднопосочен трансфер. Предоставяме също и такси трансфери към другите курортни градове по крайбрежието на България. Свържете се с нас за повече информация.

Времето за пътуване с такси от летище Истанбул до Бургас е около 4 часа и 30 минути, при разстояние от 315 км. За резервации, моля, свържете се с нас чрез посочените в уебсайта телефони или имейл адрес.

Пристигаме пред терминала на летището с табела с вашето име за лесно разпознаване. По желание, можем да организираме и обратен трансфер от Бургас до летище Истанбул.