стандартна секционна врата

Секционни врати според вашите нужди

Какво представлява стандартна секционна врата

Индустриалните секционни врати са вертикално отварящи се врати. Конструирани с помощта на множество панелни секции, изградени да издържат на интензивна употреба. Използват се основно панели с пълнеж от стоманена пяна с двойна обшивка, но също така и панели с алуминиева рамка и остъклени панели. Вертикалното отваряне на тези врати създава повече пространство пред и зад вратата. Това Ви позволява да паркирате превозни средства по-близо и да използвате повече място вътре в сградата. Когато са отворени, секциите на индустриалната врата спретнато се сгъват и лежат плоски под тавана.

 

Секционни врати според вашите нужди

За покриви под ъгъл могат да бъдат поръчани специални релси, така че панелите на вратите да се отварят в съответствие с покрива. 

Произведени според вашите специфични изисквания, всяка от нашите индустриални секционни врати осигурява надеждно обслужване и изключителна лекота на използване. Съчетана с изключително ниво на контрол на достъпа, за да се справи с всички нива на промишлено натоварване.

Стандартна секционна врата

Секционната врата за почти всяко стандартно приложение е превъзходната. Стоманен панел с двойна обшивка, запълнен с пяна с дебелина 42 mm, прави тази врата много здрава във всички размери до 8000 mm ширина и 6000 mm височина. Разполагате и с някои полезни опции на много конкурентни цени като вградена (пешеходна) врата, различни опции за прозорци, електрически двигатели и контроли, както и различни повърхностни покрития на външните панели на вратите. Секционните врати предлагат най-високото ниво на изолация за сгради, изискващи това.

 

Смятаме, че промишлените секционни врати предлагат безкомпромисно ниво на качество и надеждност. Не само за качеството на панела на вратата и задвижващия механизъм, но и за високоразвитите и най-съвременни използвани системи за контрол на достъпа и автоматизация. Отличната цена на секционните врати също ги прави много разумно и атрактивно решение за повечето търговски и промишлени помещения.