коледни фирмени партита

Ресторант сладкарница и още, за вашите коледни фирмени партита

Ресторант-сладкарница Лагуна

Ресторантът се намира в самия център на града на улицата, която минава успоредно на туристическия булевард. Този ресторант в София е на два етажа и зимна градина с потоци, фонтани, басейни. Тук са живи почти всички растения. Това е най-известният ресторант в София, който прави разнообразни торти по поръчка. Но тези торти могат да се опитат в самия ресторант. Менюто е много богато, не само различни десерти и сладки, тук можете да обядвате или вечеряте пълноценно. Ресторантът е за непушачи. Персоналът е любезен, ненатрапчив, обслужването е коректно. Това място е много привлекателно за децата, защото тук можете да опитате толкова много сладкиши. Например сладка пица, различни ястия за палачинки, сладолед и плодови пици и други сладки ястия. Тук всеки ще намери нещо по свой вкус.

Ресторант Cafe Barista Coffe and more, за вашите коледни фирмени партита

Този ресторант  се намира в центъра на София, на метри от Българската търговско-промишлена палата. Тук винаги е претъпкано и тихо. Срещу кафенето има малък, но винаги безплатен платен паркинг. Правят хубаво кафе от няколко вида, в менюто са и сладкиши, вкусни сандвичи, чай и сокове. Тук поръчката се прави от самия гост на гишето, а сервитьорът идва да почисти чиниите. Но дори да седите на маса и да чакате сервитьора, той винаги ще дойде. В този ресторант в София периодично се продават книги и картини. На щандовете има пощенски картички, покани за различни изложби и разпродажби, както и премиери на театрални представления. Тоест в това кафене можете не само да пиете хубаво кафе с торта, но и да научите културните новини на София, да разберете как живее България в културен смисъл.

Ресторант Супабар

Ресторантът се намира в центъра на София, на ъгъла на две улици. Основното меню се състои от български национални супи и малък брой салати. Интериорът се отличава с големи прозорци и почти домашна атмосфера, подходящо за коледни фирмени партита.

Български ресторант Мома

Ресторант МОМА предоставя високо качество на храна и обслужване, което да задоволи и най-взискателните вкусове на нашите клиенти. Ресторант МОМА подхожда с внимание към всеки детайл на коледни фирмени партита, включително изборът на менюто, декорацията, музикалния ентъртейнмънт, за да създаде уникално и запомнящо се изживяване за компанията ви. Създайте го тук с нашето съдействие.