Развиващи детски килими

Развиващи детски килими – подходящи за всяка възраст

Развиващи детски килими са различни: със специални ленти, велкро елементи, въжета, примки, малки играчки, дрънкалки, книги и други подобни. Те са добри за всички, с изключение на едно нещо: те трябва да бъдат изложени и сгънати всеки път. А мама не винаги има време за това.

Предлагаме да обърнем внимание на развиващите се постелки за деца, произведени от Parklon, които могат едновременно да покриват пода, изпълнявайки предназначението си и да помагат в развитието на детето. Тези развиващи килими са най-доброто решение за всяка детска стая. Можете да избирате между преносима или голяма развиваща постелка за активно пълзящо бебе на възраст 8-10 месеца.

Всички наши развиващи детски килими са със светъл фон, върху който са нанесени ярки изображения с различни размери и конфигурации. Контрастните цветове позволяват на бебето лесно да се фокусира върху снимките и да задържи вниманието им. Всички нюанси и техните комбинации са одобрени от детски психолози.

Развитие на тактилни усещания при развиващи детски килими

Развиващата подложка за деца е с гофрирана повърхност, която ефективно въздейства върху специалните точки на дланите. Играейки на развиваща се постелка, децата започват да пълзят рано, да седят, да стоят, да ходят и дори да говорят: центърът на фините двигателни умения е тясно свързан с центъра на речта – действайки върху първия, ние развиваме втория.

Първите впечатления от красивото се залагат в несъзнателна възраст. И тук нашите образователни постелки също са на върха: нямат неестествени линии и диспропорции, всички картини са изпълнени в перфектна художествена и цветова хармония.

Малчуганите с голямо желание използват нашите топли, удобни и тактилно комфортни развиващи детски килимчета за игри: те не спират да търкалят коли, да пътуват с помощта на любимите си герои играчки, да измислят и съчиняват свои собствени истории, безгрижно да усвояват броенето и по този начин да развиват мисленето си – от примитивно към все по-висше.