Първият сватбен танц

Първият сватбен танц

Първият сватбен танц, изпълнен от младоженците, разбира се, е особено важен компонент на тържественото тържество.

Традицията за сватбения танц датира от много векове. Двойката соло открива празничната програма. Въпреки очевидната публичност на първият сватбен танц, не може да се отрече присъщата му символика и интимност. Ето защо си струва да се подходи старателно към подготовката на първия танц на съпрузите – да изберете внимателно желаната посока на танца, който ще бъде изпълнен. Разбира се, музикалната рамка ще бъде избрана въз основа на танца.

Традиционно валсът се изпълнява като сватбен танц, който всъщност е печеливша опция и дава възможност за въображение по отношение на избора на музика: добри стари класики, нови модни парчета и стари хитове – в оригинална или модерна обработка.

Разбира се, винаги можете да се обърнете към помощта на специалист – професионален хореограф, ако искате всичко да върви на най-високо ниво. Но в този случай бъдещите съпрузи ще трябва да се потят в тренировки. От друга страна, човек не трябва да се тревожи за изяществото и правилността на движенията, структурата и идеята на танца. Не е в това същността.

Но дори и валсът да е затруднителна задача за Вас, времето за подготовка да е недостатъчно и вземането на уроци от хореограф не се вписва в бюджета, не губете надежда!

Чувственият, искрен, хармоничен бавен танц не е по-лош вариант. В края на краищата, главното е самите младоженци да се насладят на случващото се. Това е техният първи сватбен танц. За да танцувате пълноценно, прегръщайки любимия си човек, Вие се нуждаете само от добра и качествена музика.

Разбира се, най-добре е да обсъдите с партньора си какво ще изберете, може би това ще е песен от първата Ви среща или първи танц или може би песен или мелодия, която обичате и двамата, с една дума, мелодия, която е изпълнена със специално значение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *