уреди за миене на под

Производители на уреди за миене на под

Критерии за избор на уреди за миене на под

  • Тип уреди за миене на под: акумулатоен или мрежов
  • Размер: малък, среден, голям
  • Тип четка: дискова или ролкова.

След като решихме тези параметри, ние значително стеснихме кръга на избор на уреди за миене на под. Сега остава да изберете модел, като обърнете внимание на различни малки неща и определени удобства.

Тук можете да обърнете внимание на задвижването на колелата на средни и големи машини, уреди за миене на под. Тази функция значително улеснява работата на оператора.

Също така е възможно да избирате между електронно и механично управление на функциите на уреда за миене на под. Тук трябва да разберете, че натискането на бутон винаги е по-лесно от издърпването на лост, но електрониката е по-малко надеждна и в случай на повреда ще имате по-скъпи ремонти.

Е, накрая остава да изберете марка, т.е. производител на уред за миене на под. Тук трябва да обърнете внимание на популярността и разпространението на марката във вашия регион, наличието на сервизен център, както и наличието на резервни части. Не е нужно винаги да преследвате ниски цени. След като сте закупили евтина машина – уред за миене на под от малко известен производител, може да срещнете липса не само на резервни части, но и на основни консумативи, като четки и гумени връзки за почистващи машини. И тогава една евтина кола скоро ще остане без работа в очакване на резервни части.

В тази статия няма да лобираме нито една марка на производителя. Обръщаме внимание само, че хубави, добри уред за миене на под се произвеждат в Германия, САЩ, Швейцария, Холандия, Великобритания, Италия. Азиатските, включително китайските производители, все още не могат да се похвалят с високото качество на своите продукти. Те обаче печелят в цената и намират своя купувач.

Почистващото оборудване е основен атрибут в работата на фирмите за почистване. Пазарът на уредите за миене на под е доста обширен и може да предложи голямо разнообразие от опции за цена и функционалност. В съвременните условия такова оборудване е обект на високи изисквания по отношение не само на качеството, но и на лекотата на почистване.