Прахосмукачка робот Xiaomi

Прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot 1C

Прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot 1C идва с намерението да оставим настрана класическите четки и мопове. От неговия бял дизайн без много декорации. Както вече знаем, този дизайн е основен елемент,  когато говорим за азиатския гигант. Това, което може да не е толкова обичайно, е пространствената ситуация на неговия сензор. За да се избегне падане, намиране на стени или други препятствия и т.н. Този сензор е разположен най-отгоре, тъй като не може да бъде друго. Ние обаче го намираме в онова черно петно, което можете да видите на робота.

Прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot 1C

Това не е единственият сензор, който е вграден, има и други отпред. Благодарение на тях и на своя хардуер , този робот е в състояние да изчисли маршрутите по оптимален начин за почистване на помещение. Или няколко във всеки цикъл на батерията. Тази батерия има 2400 mAh и производителят твърди, че ще може да почисти 120 квадратни метра повърхност.

Всмукателната мощност на двигателя е еквивалентна на налягане от 2500 Pa, в допълнение към контейнера за прах от 600 ml , той има 200 ml резервоар за вода за почистване на повърхността. Където вече е преминал ролките и смукателните устройства. Освен това има моп за сушене на водата, която използвате за почистване, така че не е нужно да чакате да изсъхне, за да избегнете оставяне на следи по пода.

Всички тези аксесоари могат лесно да се демонтират за подмяна в случай на повреда или просто износване. Той също така включва някои колектори отпред, под формата на витло. Той може да преодолее препятствия с височина до 2 см. А максималният размер на частиците, които ще преминат през първия филтър, е 0,1 мм, въпреки че по-нататък надолу е мрежата, която действа като най-взискателния филтър, оставяйки само частици с по-малко от 0,3 микрона ,

Вакуумът е съвместим с неговото собствено приложение както в iOS, така и в Android и от него можете да конфигурирате маршрутите, зоните за почистване, невидимите бариери, така че устройството да няма достъп по време на цикъла на почистване и т.н. За конфигуриране на Приложение е необходимо да свържете устройството към WiFi у дома, което в този случай ще бъде съвместимо само с честота на 2,4 GHz.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *