Поръчка на килим

Поръчка на килим

Не отлагайте вашата поръчка на килим

Ако създавате интериор във Вашия дом от нулата, тогава го започнете с избирането и закупуването на килим.

Поръчка на килим . Това е едно голям и открояващ се декор и практично удобство, който може да обедини всички останали мебели и да подобри декора на Вашия дом.

Ще можете да започнете от модела, цвета и текстурата на Вашия килим, които привличат, при избора на аксесоари и мебели. Интериорът ще се окаже замислен и хармоничен.

Намерете килим, допълнете го с подходящ текстил и декор и открийте Вашата формула за перфектния Ви интериор! Не се съмнявайте, ще бъде лесно и приятно.

Заповядайте при нас, за да разгледате и изберете Вашия килим. Тонинекс ООД, адрес: София, бул. Христо Ботев, № 92. Телефонът ни е: 888249719.

За това, как да настроим вкуса за интериор с килим сме писали в нашата статия.

Не забравяйте, че килимът не винаги е скъп.

Килимът е предмет на ежедневието както на западната, така и на източната култура. Учените все още не са дали еднозначен отговор на въпроса, кой всъщност е създателят на първите килими, откъде е произлязла уникалната техника на тяхното тъкане: в Персия, Индия или Китай … Със сигурност обаче можем да кажем това, което народите от Изтока ни дадоха възможност да доведем до домовете ни са топли и уютни с килими, те също помагат да направим интериора ни по-уникален и изтънчен.

Изтокът е деликатен въпрос! Така е и деликатната и старателна ръчна работа върху килима. Следователно можем да кажем, че всеки продукт е уникален. Това е един от най-важните фактори, който по правило води до доста висока цена на килима. Ето защо от незапомнени времена само богати хора могат да си позволят такъв лукс.

Красивият, скъп килим в къщата винаги е бил знак за богатство и висок социален статус на собственика му. Огромният размер на килима може да символизира силата и мощта на собственика му. Цената на ръчно изработения килим също се увеличава поради високото му качество.