турските интериорни врати

От какво са изработени турските интериорни врати

Фурнированите врати имат тънък слой дърво, който е фиксиран към рамката от MDF. С такова покритие външният вид на естественото дърво се запазва, но в същото време теглото на вратата е значително намалено в сравнение с масивното дърво. Такива конструкции не са обект на отрицателно влияние, по-малко се деформират и имат отлични звукоизолационни свойства. Това е най-скъпият вид облицовка, но е напълно естествен. Турските интериорни врати практически не се различават по красота и експлоатационен живот от вратите от масивно дърво. Цената за тях до голяма степен зависи от финала (т.е. от цената на дървесината, от която е направен фурнирът).

Еко фурнирът е материал от ново поколение, екологично чист полипропиленов филм с 3D ефект имитира текстурата на естественото дърво и има високи експлоатационни свойства. Тези врати са влагоустойчиви, лесни за почистване и достъпни.

Избор на дизайн и цвят на турски интериорни врати

Интериорните врати трябва да бъдат хармонично продължение на интериора. Но какво ще стане, ако всички стаи в апартамента са декорирани по различен начин? Има решение. Инсталирайте едни и същи врати навсякъде; при избора на дизайн се ръководите от дизайна на хола и входната зона. Този подход ще Ви помогне да комбинирате различни стилове и да създадете цялостна картина на интериора.

Най -често турските интериорни врати са съобразени с цвета на подовата настилка. В този случай платното трябва да е с няколко нюанса по-светло / по-тъмно от ламината, за да не се слее с него на едно място. Ако подовата настилка в различните стаи е различна, изберете общ нюанс за тях и, фокусирайки се върху нея, изберете врата. Можете също така да закупите врата, която да съответства на мебелите или стените.

Сега знаете как да изберете най-добрите турските интериорни врати за Вашия интериор. И ако все още имате съмнения, тогава нашите опитни и любезни консултанти по продажбите ще Ви консултират и ще Ви помогнат да направите най-добрия си избор.