мъжки пръстени

Мъжки пръстени за тревожност и предимствата от носенето им

Предимства от носенето на мъжки пръстени:

  • Златната лента на безименния ви пръст прави моментално очевидно, че сте извън пазара и се надяваме, че ще можете да се насладите на една вечер без нежелани аванси.
  • Играчките за стрес са за деца. Истинските мъже могат да заемат времето си и да фокусират вниманието си с нищо повече от пръстените на пръстите си.
  • Пръстените естествено допълват това, което носите, и добавят нематериално je ne sais quoi към всяко облекло. А пръстенът със скъпоценен камък по-специално може да помогне за подчертаване на цветовете.
  • Покажете своята принадлежност с пръстен на кутрето. Можете да покажете любовта си към футболен отбор, колеж или дори политическа партия с подценяване пръстен с печат.
  • Златото е скъпо. Ако сте отдадени на това да покажете късмета си на света, няма по-добър начин от това да се похвалите с шепа блясък.

Мъжкият пръстен за тревожност

Някои от нас непрекъснато дъвчат дъвка. Други почукват с пръсти по масата или с крак по земята. Други обаче, подлудяват колегите си, като постоянно щракат с химикалка. Умът ни се лута и ние правим неща, без дори да забелязваме, че ги правим. Това е нашият подсъзнателен начин да се убедим, че всичко е наред. Нормалното си е нормално. Нагоре не е надолу.

Мъжките пръстените за тревожност, съдържат някакъв елемент, който ги прави почти невъзможни да бъдат оставени сами. Някои са проектирани специално с това предвид, но почти всеки пръстен може да бъде пръстен за безпокойство, стига да откриете, че успокоява блуждаещия ви ум.

Как се почистват мъжки пръстени?

За да се наслаждавате на мъжките пръстени цял живот, трябва да ги почиствате и съхранявате правилно. Най-лесният начин да ги почистите е да използвате професионалните услуги на квалифициран бижутер.

Ако предпочитате да си свършите работата сами, всичко, от което се нуждаете за метални предмети без камъни, е вода, мек почистващ препарат, четка за зъби с мек косъм и памучна кърпа за сушене.

Меката кърпа за полиране на бижута също е евтин и ефективен начин за премахване на леки петна. Ако вашите пръстени имат скъпоценни камъни, дръжте влагата до минимум и не използвайте абразиви, за да предотвратите драскотини.

Памучните тампони, потопени във водороден прекис, ще накарат бижутата да заблестят отново.

Дървесината не трябва да се мокри. Като цяло, бижутата не трябва да влизат в контакт с разяждащи химикали или хлорирана вода, защото те могат сериозно да повредят и обезцветят метала, както и да разхлабят камъните.