Изработка на ключове за дома

Изработка на ключове за дома, за автомобила

Специализираните ключарски сервизи предлагат  услуги за изработване на ключове дубликати. Повечето от клиентите стават редовни поради факта, че  получават бързо и най-важното – получават качествено обслужване от истински професионалист, а също и на добра цена.

Повече информация за услугата ремонт и изработка на ключове

Изработката на ключове е основната дейност на ключарските фирми, които са обзаведени  с професионално оборудване и около 3000 артикула ключови заготовки, дори и най-редките. Работи се бързо и ефективно. Обръщайки се за бърза помощ, в зависимост от сложността на бравата, дублиращият ключ може да бъде готов много бързо! Също така майсторите ключари могат да възстановят оригиналния ключ от счупен или огънат ключ. Ако сте загубили ключа – няма значение! Нашите майстори могат да направят ключове за ключалката.

Какви видове ключове можем да направим

Ние можем да направим копия на апартаменти на ключове, както и на автомобили, мебели, пощенски, сейф и много други видове с всякаква сложност. Гаранцията за всички произведени ключове е 30 дни.

Изработка на автомобилни ключове с чип

Добрите ключарски сервизи отдавна се занимават с пълен набор от услуги за ремонт и производство на ключове за автомобили. Можете да се свържете с майстор ключар, за да получите готов ключ за Вашия автомобил в най-кратък срок, в зависимост от сложността на бравата.

Ключарските сервизи предлагат всички видове ключове за автомобили. Kакто прости клавиши за отваряне на багажника или автомобила, така и ключове с чип (имобилайзер) за навиване на различни марки автомобили. Също така в сервизите можете да поправите ВАШИЯ ключ, да замените корпуса на ключа за автомобила. Mожете също да смените бутоните, да пренаредите чипа, да смените батерията, да синхронизирате, ако се счупи и не отвори колата. Автоматични клавиши с чип с постоянен и „плаващ“ код могат да бъдат направени във всеки от ключарските сервизи и работилници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *