Безопасни шофьорски курсове в София

Безопасни шофьорски курсове в София

Безопасни шофьорски курсове в София

Частни уроци по шофиране след изкаран шофьорски курсове в София – безопасност и увереност на пътя

Безопасни шофьорски курсове в София. Шофирането е може би единствената наука, при която практиката не отстъпва място на теорията. Ако можете сами да научите правилата за движение и устройството на автомобил, тогава изучаването на отлично шофиране „задочно“ е просто невъзможно! Уроците по шофиране в нашите шофьорски курсове в София се различават от стандартните уроци по шофиране по това, че личният инструктор ще посвети цялото си време на Вас и няма да разпръсне внимание върху цяла група ученици. Добрият инструктор никога няма да Ви каже, че Вашите уроци по шофиране са преминали неуспешно и че не можете да се научите как да шофирате кола. Не забравяйте, че няма лоши ученици – има само лоши учители! Запасете се с търпение, хладнокръвие, издръжливост, погледнете учителя, изслушайте и запомнете всичките му действия – и тогава късметът ще Ви се усмихне.

Шофьорска книжка е нещо, което винаги ще е необходимо. Основното е да изберете правилното шофьорско училище, правилното място да изкарате шофьорски курсове в София.

Ето и отговори на някои по-важни въпроси.

  • Колко време важи шофьорската книжка?

10 години след изкарване на шофьорски курсове в София и получаване на свидетелство за правоуправление.

  • Какво е „контролен талон“?

„Контролен талон“ или „син талин“ е талон с контролни точки. Първоначално са 39. Отнемат се точки за различни потенциално опасни нарушения – шофиране в нетрезво състояние, превишена скорост и др. Шофьорите, които са загубили част от точките, могат да коригират ситуацията: до 13 контролни точки могат да бъдат възстановени годишно, при условие че посещават специални курсове в автомобилните школи.

  • Как да получа нова категория шофьорска книжка?

Свържете се с школата за шофьорски курсове. За да получите категории C, D и някои други, ще трябва да имате определен трудов стаж зад гърба си. Освен това, шофьорите на камиони и автобуси трябва да се подложат на допълнителни тестове, например, проверка на психическото състояние.

За шофьорски курсове в София: Адресът ни е: София, ж-к Младост 2, ул. „Проф. Ал. Балан“ 16 РУМ – ет. 2 офис 36. Телефон за контакт: 0877 894 754.