асансьора Kone

KONE асансьорите нямат граници за съвършенство

Линията представлява единственият в света високоскоростен асансьор с товароподемност 3200 кг, който работи със скорост до 6 м / сек. Възможно е да се подреди малка част от машинното помещение, която е почти 2,5 пъти по-малка от стандартната. На всеки етаж – това е концепцията на MiniSpace, насочена към спестяване на пространство.

Друго уникално развитие е пътническият и товарен асансьора Kone Alta с товароподемност до 10 тона. Такива кабини, монтирани в най-високите небостъргачи на света, могат да превозват до 70 пътника едновременно на височина до 500 м с рекордна скорост от 17 м / сек!

Асансьорите КONE без производител на машинно помещение предлага вариант на двуетажно изпълнение на кабината. Две кабини в единeн блок се движат една спрямо друга, събирайки пътници от четири етажа.

Първият в света пътнически асансьор KОNE, способен да работи без машинно помещение, съчетава най-добрите характеристики на традиционните кабелни и хидравлични асансьори. Монтажът на асансьори Kone MonoSpace и MaxiSpace с разширена кабина не изисква повдигащо оборудване или монтаж на скеле. Това заедно със спестяване на полезно пространство и по-евтини строителни работи, го прави много желан гост на различни обекти.

Какви са предимства на асансьора Kone без машинно помещение:

  • Минималното натоварване на конструкцията на сградата.
  • Уникална безстепенна технология, благодарение на която работата не изисква трансмисионно масло. Също така намалява консумацията на енергия.
  • Безшумната работа и липсата на вибрации се дължат на уникалния EcoDisc диск и на скоростната кутия.
  • Висока гладкост и нисък коефициент на износване на задвижването.

Асансьори за всеки вкус

В гамата на компанията са включени панорамни асансьори, които осигуряват максимална видимост и усещане за простор, както и KONE наблюдателни асансьори. Цената им е 1,5–2 пъти по-ниска от панорамните. Бързи, безопасни и лесни за употреба. Товарни TranSys товарни асансьори с полезен товар до 5000 кг с широки автоматични врати и кабина, неръждаема стомана, обработени и защитени от амортисьори.

За по-малки сгради и вили, предназначени са ниско товарни или сервизни, както и специални вилни асансьори с товароподемност до 250 кг. Болничните асансьори на Kone са надеждни и могат да достигнат до най-близкия етаж дори и при изключено електричество, а хидравлично задвижваните асансьори ще Ви позволят да решавате сложни технологични проблеми, които са извън възможностите на други видове асансьори.

Вече десетилетие Kone доказва, че няма граници за усъвършенстване в разработването на механизми за повдигане и транспортиране, а ярко доказателство за това са иновативните технологии, въплътени в новите модели на производителя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *